trampolines op poten

trampolines op poten

Trampolines op poten kunnen overal in de tuin geplaatst worden. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Voor extra veiligheid kan er een veiligheidsnet om de trampoline geplaatst worden, dit maakt het onmogelijk om van de trampoline te vallen. Daarnaast kan er een ladder aan de trampoline bevestigd worden om makkelijk op de trampoline te komen.

In deze categorie vindt u alle opbouw trampolines met een veiligheidsnet. Alle hoogpotige trampolines dienen tegenwoordig met net geleverd te worden omdat de kans op letsel hiermee aanzienlijk verkleind wordt. U kunt kiezen tussen ronde modellen welke extra veilig zijn en uitermate lekker springen. Daarnaast vindt u hier ook rechthoekige modellen welke vrijwel in iedere tuin te plaatsen zijn. Hierbij heeft de springer de beste controle over de sprong maar kan soms wat stijver aanvoelen. De ovale trampolines hebben de voordelen gecombineerd. Goede controle over de sprong, optimaal gebruik van de ruimte en een zeer fijne sprong.

Wilt u een opbouw trampoline met net voor boven de grond kopen? Dat is een veilige, praktische en gemakkelijke keuze. Hij kan namelijk binnen enkele uren worden geplaatst omdat er geen kuil onder gegraven hoeft te worden. Indien nodig kan hij eventueel ook worden verplaatst naar een andere plaats in de tuin. Het is zelfs mogelijk om deze hoge modellen met net weer af te breken en later weer op te bouwen. Het op- en afbouwen is echter wel ongeveer 2 uur werk dus doe dit niet te vaak. Doordat de opbouw trampolines altijd met net worden geleverd is het ook een zeer veilige keuze omdat de springers er nooit vanaf kunnen vallen. De opbouw trampolines met net zijn al het langste op de markt en daarom is de keuze hierin ook het meest uitgebreid.

Uiteraard kleven er ook wat nadelen aan de opbouw trampoline met net. Doordat hij hoog boven de grond staat is de toegang eigenlijk alleen veilig wanneer hij met een trapje wordt gebruikt. Bij sommige modellen wordt er standaard een trapje bij geleverd, bij andere niet. Een opbouw trampoline met net heeft een minimale hoogte van ongeveer 220cm, afhankelijk van de maat. Deze staat dus altijd behoorlijk zichtbaar in de tuin. Voor veel van onze klanten is dat een belangrijke reden om te kiezen voor een inground trampoline met net.